entoshof

Zonwerende folie brengt veel voordelen naar je woning

Geplaatst op

Heb je wel eens gehoord van zonwerende folie? Het is een zeer gemakkelijke manier om het rendement van je woning te verhogen. Wij nemen in deze tekst aan de hand van een aantal voorbeelden met je door hoe dit precies in elkaar.

Met zonwerende folie kun dus je veel voordelen behalen. Wil je meer weten over wonen, inrichten en lifestyle? Dan is onze site echt iets voor jou en dan raden we je ook aan om de andere blogs van ons ook even te lezen.

Wat zijn de verschillende voordelen van zonwerende folie? 

Hier nemen we met je door wat de verschillende voordelen zijn van de folie die zonwerend is. Het is mogelijk om met de folie infrarood licht te weren en dit kan wel tot zo’n 80%. Wanneer je foto’s aan de wand hebt hangen, dan is het mogelijk om de verkleuring ervan te voorkomen door de folie, want deze kan ultraviolet licht tegenhouden. Het gemakkelijker van de zonwerende folie is dat het materiaal onderhoudsvrij is, ervoor zorgt dat energiekosten naar beneden gaan, omdat veel zonnewarmte tegengehouden wordt en zo hoeft de airco niet hard te werken. Je kunt heel gemakkelijk de folie schoonmaken met water en het is van zo’n goede kwaliteit dat de folie wel zo’n 20 jaar meegaat. Een ander voordeel van de folie is dat de privacy in je woning verhoogd wordt. Dat laatste heeft te maken met het feit dat je wel naar buiten kunt kijken, maar dat mensen niet naar binnen kunnen kijken door de folie heen. Verder is het zo, dat de folie het glas van je ramen versterkt en prima geschikt is voor HR++ glas. 

Welke stijlen passen bij zonwerende folie?

Wanneer we praten over zonwerende folie en hoe de verschillende woonstijlen ermee matchen, dan komen we al snel tot de conclusie dat elke stijl ermee match. Dat komt omdat het een product is dat niet heel dominant aanwezig is in visueel opzicht. Of je nu een Scandinavische, industriële of een meer klassiek koloniale stijl in je woning hebt: het maakt allemaal niet uit, want de folie past er zeker bij.

Wil je meer weten over de verschillende voordelen die deze folie voor jouw situatie meebrengt, dan raden we je aan om te kijken op meesterfolie.nl.

We vinden het erg leuk om je te inspireren als het gaat over inrichten, verbouwen en een concept verzinnen voor een ideale woning. Dit doen wij via onze gratis blogs. Lees er zoveel mogelijk en doe er je voordeel mee. Vergeet niet steeds een creatieve draai aan de voorbeelden te geven. Dan wordt een woning / inrichting echt iets van jezelf.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden