entoshof

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een gietvloer?

Geplaatst op

Overweeg je een nieuwe vloer te nemen omdat je een nieuwe woning hebt gekocht? In dat geval: van harte gefeliciteerd met je aankoop! Het is handig om een nieuwe vloer meteen mee te nemen vanaf het begin dat je de woning onder handen neemt. Je zit dan immers toch al in de rommel en de troep, dus dan hoef je minder op te ruimen dan wanneer je al helemaal gesetteld bent. Misschien weet je nog niet helemaal zeker welke vloer je moet kiezen. Het is immers een hele keuze! Wij helpen je een handje op weg door één soort vloer in het bijzonder onder de aandacht te brengen: de gietvloer. In deze blog lees je de belangrijkste voordelen van een gietvloer.

Voordeel #1: Een gietvloer is verkrijgbaar in allerlei kleuren

Je wil natuurlijk graag dat de vloer die je uitkiest goed past bij het interieur wanneer het gaat om het kleurenpalet. Het mooie aan gietvloeren is dat ze eigenlijk, net als verf, in nagenoeg alle kleuren verkrijgbaar zijn. Zo weet je zeker dat je een vloer uitkiest die volledig zal passen bij de andere kleuren in je huis zoals op de muren en dat van je meubelen.

Voordeel #2: Een gietvloer is perfect te combineren met vloerverwarming

Wil je in je nieuwe woning liever geen radiatoren? De meeste nieuwbouwhuizen hebben vaak al vloerverwarming, maar ook een oudere woning kan worden voorzien van vloerverwarming. Dat is echter niet altijd goed te combineren met elke soort vloer. Houten vloeren kunnen bijvoorbeeld vaak niet goed tegen vloerverwarming omdat de temperatuurverschillen mogelijke vervormingen kunnen veroorzaken. Bij een gietvloer is dit echter geen enkel probleem!

Voordeel #3: Een gietvloer is gemakkelijk schoon te houden

In elk huishouden valt er zo nu en dan wel eens wat. Zo zal dus ook in jouw huis zonder twijfel een keer een glas wijn omvallen. Wanneer dat gebeurt, dan zul je erg blij zijn dat je geen tapijt of houten vloer hebt aangezien dergelijke vlekken er in sommige gevallen nauwelijks uit te halen zijn. Je kunt er bij een gietvloer vanuit gaan dat dergelijke ongelukjes geen problemen zullen veroorzaken op langere termijn!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden