entoshof

Voordelen van een turnkeyhuis

Geplaatst op

In plaats dat jij je zorgen maakt over het kopen van een kavel en het bouwen van een huis, is het veel slimmer om een turnkey huis te kopen dat een projectontwikkelaar en een afbouwbedrijf samen al helemaal voor je hebben gemaakt. Lees over de verschillende voordelen.

Vaste prijs 

Een vaste prijs, kant-en-klaar huis en grondpakket betekent dat er geen belangenconflict is tussen de grondontwikkelaar en de bouwer. Een sleutelklare woning gaat nog een stap verder. Het kopen van een sleutelklare woning betekent letterlijk dat zodra het gebouw klaar is, je de sleutel van de voordeur kunt omdraaien en er meteen kunt gaan wonen, zonder dat er verder werk nodig is.

Lees deze tips die je moet weten bij het kopen van een turnkeywoning:

  • Kies de juiste ontwikkelaar en land van goede kwaliteit
  • Zorg ervoor dat je de juiste woning en het juiste land koopt zodat je in de toekomst geen problemen krijgt. Het is ook een goed idee om het gebied waar je koopt te onderzoeken om er zeker van te zijn dat er geen milieuproblemen met het land zijn.
  • Zorg ervoor dat er in je nieuwe wijk de nodige infrastructuur aanwezig is of gebouwd wordt. Je moet nadenken over wat je zoekt voordat je koopt.
  • Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, begin dan met het onderzoeken van gebieden bij jou in de buurt. 
  • Kant-en-klare’ woningen betekenen verschillende dingen voor verschillende bouwers, dus het is heel belangrijk dat je precies nagaat wat er bij je aankoop is inbegrepen.
  • Vraag of je nieuwe huis inclusief landschapsarchitectuur, opritten en alle bouwplaatskosten is, evenals al die extra dingen die van een huis een thuis maken, zoals een waslijn, brievenbus, gordijnen, vliegenhorren en verlichting. Een afbouwbedrijf is de beste partij om je woning klant en klaar te maken. 
  • Bouwcontracten variëren ook tussen bouwbedrijven, dus je moet begrijpen waar je je aan committeert.

Conclusie

Een kant-en-klare woning met een vaste prijs geeft je zekerheid over de prijs, maar controleer het contract zorgvuldig op een vervaldatum voor deze aanbieding. Succes met het vinden van je ideale turnkeywoning.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden