entoshof

Voordelen kitranden vervangen

Geplaatst op

Je badkamer laten kitten is een slim idee. We nemen in deze blog met je door wat de verschillende voordelen ervan zijn. Lees snel verder. 

Voordelen kit

Met de neutrale witte tint is kit ideaal voor standaard badkamers, zodat je een schone afwerking krijgt die niet misstaat en geen afbreuk doet aan de esthetiek. Bovendien is het in een uurtje klaar, zodat je je dag weer kunt oppakken. 

Uitblinken 

Waar kit echt in uitblinkt is de verwijdering van schimmel en meeldauw dankzij de schimmelwerende bestanddelen. Bovendien beschermt het tegen de groei van bacteriën zoals MRSA, E.coli en Salmonella. Dit houdt je veilig, evenals je huis (we hebben dat allemaal nodig).

Professionele uitstraling

De gladde afwerking ziet er niet alleen goed uit, maar voelt ook geweldig aan als je er met je vingers overheen gaat. Het geeft een professioneel gevoel dat zelfs een beginnende doe-het-zelver met gemak kan bereiken. Natuurlijk, de bijgeleverde instructies zijn meestal niet geweldig, maar het duurt maar een seconde om het onder de knie te krijgen. Bovendien heeft het een kraakheldere waterdichte afdichting die je muren en de achterkant van je tegels tegen alles zal beschermen. Kinderen spetteren in bad, volwassenen spetteren in de douche. Kit is je vriend.

Toepassing

Het kan worden gebruikt op alle betegelde oppervlakken, en het is zelfs gemaakt met eigenschappen die helpen om schimmel weg te houden. Daarnaast is het sterk en duurzaam, waardoor het risico van afbrokkelen en beschadiging na verloop van tijd wordt beperkt. Het heeft slechts een dag nodig om volledig te drogen, en de hoge hechtingsgraad betekent dat de sanitaire aspecten veel langer zullen meegaan dan bij de meeste andere. De waterdichte afdichting is ideaal voor je douche.

Meer blogs over wonen en design vind je op onze site. Dus lees zeker verder en doe je voordeel met de tips en informatie die we je daar in geven. We hopen dat je veel profijt zal hebben van deze blog. We uploaden met regelmaat nieuwe teksten dus houd onze site zeker in de gaten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden