entoshof

Studentenkamer groter maken dan hij is

Geplaatst op

We houden er niet van om te liegen, dus we beginnen maar even weer opnieuw met de waarheid te vertellen. Een slaapbank is bijzonder handig. Dat is het moraal van dit verhaal. Komt dus geen magie aan te pas. Dat en meer gaan we in deze blog aan je uit de doeken doen. Hoe het werkt. We doen dit om je te inspireren en jouw daadwerkelijk de mogelijkheid te geven om de ruimtelijkheid in je studentenkamer groter te maken dan deze in werkelijkheid is, zodat je ervan kan profiteren. Het lijkt allemaal cryptischer dan het werkelijk is. Kijk snel verder met ons in deze blog naar de uitleg.

Een multifunctioneel meubel

Wanneer je meubels in een kamer hebt staan, dan is het handig wanneer je deze voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Want wanneer je maar een meubel op een plek hebt staan, dan bespaart dit ruimte. Een bank die je ook als bed kan gebruiken, is een bijzonder voordelige aanvulling op je inboedel. Zo vergroot je eigenlijk de bruikbare woonruimte. 

Logeerbed

Een ander zeer handige toepassing van een slaapbank is er een logeerbed van te maken in een logeerkamer. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je woont in een appartement waarbij je twee kamers tot je beschikking hebt, een woon- en slaapkamer. Op deze manier gaat hetzelfde principe weer op als we hierboven gemeld hebben.

Andere multifunctionele meubels 

Er zijn natuurlijk veel meer andere meubels die ook multifunctioneel kunnen zijn en daardoor jou de nodige voordelen brengen. Zo is het mogelijk dat je een bureau hebt dat tevens als eettafel gebruikt kan worden, of een kast die als bureau gebruikt kan worden.

Een ruimtelijke studentenkamer maken 

Door gebruik te maken van een slim kleurenpalet en diverse elementen voor de inrichting van je studentenkamer, is het mogelijk om deze veel ruimtelijker te maken dan wanneer je hier geen aandacht voor zou hebben. Zo is het erg slim om een licht palet te kiezen en daarbij te zorgen dat er voldoende daglicht in de kamer kan komen. Onze tip is het om een spiegel aan de wand te hangen; zo lijkt de kamer ook veel groter, deze weerkaatst het licht zodat de kamer mooi verlicht wordt met daglicht.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden