entoshof

Slotenmaker’s kennis en kunde voor jouw woonbeveiliging

Geplaatst op

Is het alweer een tijd geleden dat je woning een veiligheidscheck heeft gehad? Dan zijn er zeker opties om voor het elkaar te krijgen dat je woning veilig wordt gemaakt, zeker als het gaat over de sloten en de andere afsluitingen. Laten we het in deze blog eens hebben over de verschillende opties die een slotenmaker voor je kan realiseren. 

Wat doet een slotenmaker voor je? 

Bij slotenmakerrotter-dam.nl vind je de juiste kennis en kunde om je woning veiliger te maken. Neem snel contact met hen op. Maarrrrr wat doen ze nu eigenlijk? Dat is geen geheim. We nemen het even met je door in deze blog. 

Inbraakpreventiecheck

Bij een check ten behoeve van inbraakpreventie komt er een slotenmaker bij je langs om te kijken of sloten en andere afdichtingen (als haken) van je woning nog wel helemaal in orde zijn. Zo wordt er voorkomen dat inbrekers gemakkelijk toegang tot je woning kunnen verschaffen door verouderde sloten te forceren. Deze zijn namelijk gemakkelijk te forceren. Door gebruik te maken van sloten die door de politie goedgekeurd zijn, wordt dit laatste een stuk moeilijk, zo niet onmogelijk. Natuurlijk is er nog veel meer dat een slotenmaker voor je kan doen. 

Sloten openen 

Het kan gebeuren dat je de sleutel aan de binnenkant van de deur laat zitten. Zodoende kun je niet meer de woning in (als alle andere deuren ook op slot zitten). Een paar andere opties als een raam tikken of via een dakraam naar binnen raden we in vele gevallen af. Veel beter is het om een slotenmaker te bellen. Deze slotenexpert kan binnen een handomdraai (of heel ietsjes langer) het specifieke slot zonder schade openen. Dat is een heel fijne service, zeker op zaterdagavond. 

Dingen die jezelf kunt doen? 

Er zijn een aantal dingen die je zelf kunt doen om te zorgen dat er geen aandacht getrokken wordt naar je woning: 

  • Laat post uit de brievenbus halen wanneer je op vakantie bent 
  • Haal waardevolle spullen uit het zicht 
  • Zet een timer voor een lamp in de woonkamer 
  • Zorg dat het lastig is om via een dak bij een slaapkamerraam of iets dergelijks te komen. 
  • Plaats een licht met bewegingssensor 
  • Schaf een alarmsysteem aan 
  • Vraag of de buren een oogje in het zeil houden

Dit en meer kun jezelf doen om je woning veilig te houden. Wil je advies voor huisbeveiliging? Neem dan contact op met slotenmakerrotter-dam.nl.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden