entoshof

Security Punt voor kwaliteit sloten en toebehoren

Geplaatst op

Ben jij net verhuisd en wil je graag je sloten vervangen voor goede beveiliging, of heb je momenteel sloten die aan vervanging toe zijn? Dan ben je bij Security Punt aan het goede adres. Hier kun je de beste materialen en sloten vinden om je van de juiste veiligheid te voorzien. In deze blog gaan we dan graag dieper op de producten in en leggen we uit waar ieder voor bedoeld is. Lees dus gerust verder als je op zoek bent naar goede kwaliteit sloten en toebehoren.

Hang- en sluitwerk

Dit is een verzamelnaam voor allerlei mechanische onderdelen en systemen die worden gebruikt om deuren, ramen, poorten en andere toegangspunten te openen, te sluiten en te vergrendelen. Het omvat verschillende componenten, zoals verschillende sloten en scharnieren. Hang- en sluitwerk spelen een belangrijke rol in de beveiliging en functionaliteit van gebouwen of je huis en zorgen ervoor dat deuren en ramen veilig en gemakkelijk kunnen worden bediend. 

Cilindersloten

Om te beginnen bij een goede beveiliging is een cilinderslot het meest gebruikelijk. Een cilinderslot is een type slot dat veel wordt gebruikt in deuren en andere toegangspunten. Het bestaat uit een cilinder en een behuizing. De cilinder is het centrale deel van het slot en bevat de mechanismen waarmee het slot wordt geopend en gesloten. In de cilinder bevinden zich pinnen en veren die worden aangestuurd door een sleutel. Als de juiste sleutel in het slot wordt gestoken en gedraaid, komen de pinnen op de juiste hoogte, waardoor de cilinder kan worden gedraaid en het slot wordt ontgrendeld.

Deurbeslag

Een deurbeslag is een verzamelnaam die verwijst naar alle accessoires en componenten die worden gebruikt om een deur te bedienen en extra bescherming te geven aan de deur zelf. Het omvat verschillende onderdelen, zoals deurkrukken, deurknoppen, deurschilden en scharnieren om de deur en het slot te voorzien van een extra net en mooi uiterlijk. Je kunt ze dan ook in vele verschillende stijlen en ontwerpen aanschaffen om je huis een wat eleganter uiterlijk te geven. Verder is het een extra schil om het slot dat zorgt voor meer bescherming van de cilinder.

Raambeslag

Verder is het natuurlijk ook mogelijk om je ramen te voorzien van sloten en bescherming. Dit slot werkt wat anders dan die van een deur. Dit is namelijk een schuifsysteem waarbij je het raam en kozijn vast zet aan elkaar. Dit is een slot dat alleen van de binnenkant open te maken valt en geeft een indringer dus geen schijn van kans. Deze schuifsystemen kun je ook voorzien van een slot om er extra kracht op te zetten.

Wil je meer weten over de soort sloten en toebehoren? Bekijk dan snel de website en voorzie jezelf van extra goede sloten en veiligheid.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden