entoshof

Relaxen op je slaapkamer

Geplaatst op

Steeds meer is de slaapkamer een plek waar we ook gewoon even relaxen en bijvoorbeeld tv kijken of een boek lezen. Dan is het wel erg belangrijk om te zorgen dat de inrichting helemaal top is. Om het voor jezelf een stuk gemakkelijker te maken een mooie inrichting te kunnen realiseren, is het slim om een moodboard te maken. Wat dat precies is gaan we in deze blog uit de doeken doen dus lees snel verder.

Maak een moodboard voor je slaapkamer 

Wanneer we kijken naar wat een moodboard is, dan wordt het direct duidelijk dat het een grafische verzameling is van allerlei inspirerende voorbeelden die je gezien hebt, online of in magazines. Zo is het erg makkelijk om een overzicht te krijgen van wat je allemaal leuk vindt en dit overzicht kun je dan uiteindelijk vertalen naar een meer concreet design.

Het is overigens niet zo, dat een moodboard alleen maar analoog kan zijn, ook in digitale vorm is het mogelijk er eentje te maken. 

Kies het juiste design 

Wanneer je de ideeën op het moodboard uiteindelijk in een concreet te vorm gaat gieten, dan is het belangrijk om het juiste design te kiezen dat praktisch en esthetisch gezien interessant is.

Zo vind je bij www.vebos.nl bijvoorbeeld tvbeugels die het gemakkelijk maken om een tv een plek in de slaapkamer te geven. Daarbij neemt de tv geen ruimte in, omdat hij dus in de lucht hangt aan een beugel. Dit idee is bijzonder handig in de wat kleinere slaapkamer. 

Daarnaast is het raadzaam om een bed te kopen dat lekker ligt, want je ligt natuurlijk heel wat uren in dit meubelstuk en dan is het wel fijn om goed erin uit te kunnen rusten. Bij het kiezen van een bed en een matras raden we je aan om altijd het meubelstuk en het matras uit te proberen. Dus ga er zeker in de winkel een tijd op liggen. 

Verder is het ook fijn om planten in je slaapkamer te zetten, want deze gaan zeker de lucht voor jou filteren zodat jouw slaap beter wordt. Natuurlijk kies je mooie potten voor je planten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden