entoshof

Perslucht maakt het leven makkelijker

Geplaatst op

Heel veel mensen die in de techniek werkzaam zijn, zouden niet kunnen werken zonder gebruik te maken van een gedegen systeem waarin perslucht een grote rol speelt en die het werk een stuk lichter maakt. Persuchtgereedschap is gemakkelijker te gebruiken en zorgt ervoor dat de productiviteit hoog ligt. De Persluchtgigant MATTECH helpt je graag verder met je vragen. Zo kom je er al snel achter welke voordelen perslucht voor jouw bedrijf of bij je thuis kan betekenen. 

De verschillende voordelen van perslucht 

Persluchtgereedschap is een veilig alternatief voor elektrisch gereedschap, zonder kans op elektrische schokken van het gereedschap. Daarom is luchtgereedschap de enige optie in omgevingen waar geen elektriciteit gebruikt mag worden. Over het algemeen zijn persluchtgereedschappen krachtiger dan conventionele elektrische gereedschappen. Luchtgereedschap heeft een hoger koppel en toerental (RPM), wat betekent dat het sneller werkt! Snel verwisselbare snelkoppelingen betekenen dat je persluchtgereedschap binnen enkele seconden kunt verwisselen. Minder aantrekkelijk voor dieven. Omdat dit gereedschap een luchtcompressor nodig heeft om te werken, daarom is het niet zo snel te verkopen als elektrisch gereedschap.

Waar zien we perslucht nog meer gebruikt worden? 

Als we met de trein reizen en onze fiets voor het instappen in het fietsenrek planten, dan hebben we soms te maken met een stalling die we naar ons toe kunnen trekken. Daar zetten we dan de fiets in en deze gaat vervolgens de hoogte in. Dat systeem werkt met perslucht. Wanneer we met een kolossaal gewicht werken, dan is het de perslucht die ervoor zorgt dat dit gemakkelijk getild kan worden. Daar zijn verschillende toepassingen voor bedacht: de techniek staat voor niets! 

Vind jij het interessant om te kijken wat er allemaal nog meer te beleven valt op het gebied van Home, Living, designoplossingen en meer? Dan is het interessant om ook de andere teksten op onze site eens door te lezen, want daarin gaan we je allerlei ideeën geven waar ben je creatief aan de slag kunt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden