entoshof

Oost west, thuis best

Geplaatst op

Thuis, een plekje om te ontspannen na een stressvolle dag. Dan is het wel van belang om van je huis en tuin een plek te maken waar dit daadwerkelijk kan. Een minimalistisch design, veel natuur of gebruik van bepaalde kleuren zijn allemaal methodes die samen of los van elkaar ervoor kunnen zorgen dat jij van je thuis weer een plekje maakt om tot rust te komen. 

Natuurlijke materialen

Het kan sowieso nooit kwaad om veel gebruik te maken van natuurlijke materialen. De mens is immers van oorsprong geboren om in de natuur te leven, veel hout kan dan bijvoorbeeld een optie zijn. Dit in je tuin verwerking kan soms toch nog een uitdaging zijn door de vele factoren die ervoor zorgen dat je hout verslechtert na verloop van tijd. Hk lazuur douglas is dan uitermate geschikt. Hk lazuur douglas zorgt ervoor dat je hout bestemd is tegen veel van de dingen die je niet wilt. Te denken valt hierbij aan vocht, blauwschimmel, houtrot, schimmel, algen, UV-straling en wespen aantasting. Je zult dan vast denken; dat hk lazuur douglas moet er dan wel ontzettend onnatuurlijk en lelijk uitzien. Gelukkig is dat niet het geval. Je hout bewerken met hk lazuur douglas heeft geen gevolgen voor de nervenstructuur; je blijft dit element in het hout gewoon zien in tegenstelling tot bewerking met verf. Ook kun je de natuurlijke kleur van het hout gewoon behouden met hk lazuur douglas, er zijn ongeveer 30 verschillende kleuren die je perfect kunt matchen met je hout, zodat je nauwelijks verschil ziet met de natuurlijke kleur. 

Minimalisme

Minimalisme is ook een manier om je rust te vinden op de plek die jij thuis noemt. Je richt het huis in met alle functionele dingen, en zorgt voor de nodige knusheid maar niets overbodigs. Een opgeruimde plek zorgt voor een rustig hoofd. Clean en strak zijn dan de uitgangspunten. Het hoeft daarentegen niet kil te worden hoor, dat het minimalistisch is betekent niet dat je je eigen twist er niet aan mag geven. Dat wat je in je interieur verwerkt moet zo passend bij jou zijn als mogelijk, het moet gewoon niet te veel worden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden