entoshof

Modieuze inrichting in je huis

Geplaatst op

Ben je helemaal gelukkig met de aankoop van je nieuwe huis? Dan ben je nog niet klaar en begint het eigenlijk nu pas, het inrichten. De vraag is natuurlijk waar je de bank en de kasten kunt plaatsen en welke gordijnen je neemt. Ten eerste moet je kijken naar de ruimtes en waarvoor elke ruimte gaat dienen. Zo kan de ene ruimte dienen als een slaapkamer en de andere ruimte als woonkamer. De inrichting moet een verbinding hebben met je eigen stijl en dit moet je in kaart kunnen brengen. Door middel van een moodboard kun je ervoor zorgen dat alles in kaart wordt gebracht en kun je hier je stijl op plaatsen. Als je dit gedaan hebt, kun je gaan shoppen en kun je de meubels kiezen die passen in je woning. Je hoeft natuurlijk niet alles in een keer te kopen, maar kan ook over de tijd langzaam je inrichting aanvullen.

Fendi casa

Het merk Fendi heb je vast wel een keer voorbij zien komen. Fendi is namelijk een Italiaans modebedrijf dat vooral kleding maakt voor heren en dames. Daarnaast hebben ze de Fendi Casa Home collectie opgericht in 1989. Hierbij zijn ze een andere markt ingeslagen en zijn ze begonnen met het ontwerpen en verkopen van inrichtingen. De collecties van Fendi Casa hebben veel oog voor detail en vakmanschap en er wordt vooral gekeken naar het totale interieur. De meubels van Fendi casa worden allemaal met de hand gemaakt en dit kun je ook terugzien aan de meubels.

Hoe zien de meubels van Fendi case eruit?

De meubels van Fendi casa zijn vooral bedoeld voor de kosmopolitische mens die houdt van  luxe en die dit terug wilt zien in de inrichting. De meubels van Fendi casa moeten vooral luxe uitstralen, maar ook elegantie. Daarnaast gaat het ook echt om de details en kun je dit goed terugzien in de banken die worden gemaakt door het Italiaanse bedrijf. Unieke vormen en een moderne look zijn normaal voor Fendi casa en hier kun je ze ook goed aan herkennen. In sommige meubels kun je zelfs het logo van Fendi terug zien en zit dit vooral in de bekleding.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden