Tegenwoordig is erg belangrijk om ecologisch te leven. Dat wil niet zeggen dat jij je droomhuis niet kunt realiseren. Sterker nog, deze zaken gaan hand in hand. Er zijn verschillende manieren hoe jij een droomhuis kunt realiseren, maar wij willen je graag een hele slimme uit de doeken doen. Lees daarom snel verder om de nodige inspiratie te ontvangen. Geeft altijd een creatieve draai aan de tips die we je geven. Zo wordt je woning design echt een persoonlijk statement! 

Werk vanuit een concept 

Het is mega belangrijk om te werken uit een concept wanneer je gaat ontwerpen. Dit is op alle terreinen waarbij ontwerpen een rol speelt een beproefde methode. Wanneer je werk vanuit de concept, dan ben je gefocust bezig en zal het niet snel een rommel worden: een ratjetoe van allerlei elementen die met elkaar niet van doen hebben. 

Makkelijker werken vanuit een concept 

Je werkt het makkelijkst vanuit een concept wanneer je een concept gemaakt hebt op basis van een moodboard. Dit is een bord waarop je allerlei plaatjes plakt die je gevonden hebt en waarmee je kunt aangeven wat de richting gaat worden voor het interieur van je woning. Op basis van dit eerste bord kun je een tweede bord maken waarop je meer gedetailleerd aan gaat geven hoe je woning eruit gaat zien. Mogelijk kun je dan ook gebruik maken van plaatjes van meubels of vloeren die je daadwerkelijk al aangekocht hebt voor binnen je woning. Aanrader: bij https://www.rbtegels.nl/ vind je de mooiste tegels waar de meeste mensen van dromen. Dus laat je zeker inspireren door hun collectie!

Een goed ontwerp begint bij de basis, dus het is altijd slim om hoogwaardige bouwmaterialen verf, et cetera aan te schaffen. Daarbij is ook erg belangrijk om ecologische producten te kopen, zodat je op dit vlak ook goed bezig bent. 

Wij wensen je veel plezier bij het realiseren van het concept tot een daadwerkelijk uitgewerkt interieur. 

Pin It on Pinterest