entoshof

Kiezen voor laminaat is erg slim!

Geplaatst op

We nemen in deze blog met je door waarom het nu zo slim is om laminaat in je woning neer te leggen. Het kan je heel erg helpen om een goede basis te maken voor de inrichting van je huis bijvoorbeeld. Zo als bij elk design begint alles met een solide fundering. Deze kun je gemakkelijk maken wanneer je gebruik maakt van een moodboard. Dat is een board waarom je alles plak wat je aan design (voorbeelden, foto´s) tegenkomt. Het drukt een gevoel uit, zeg maar de sfeer van je woning en hoe het design ervan grofweg eruit komt te zien. Er zijn veel praktische voordelen verbonden met laminaat, overigens, dus lees snel verder in deze blog waarom veel mensen voor dit type vloer kiezen. 

Gemakkelijk te onderhouden

Dankzij de beschermende toplaag zijn laminaatvloeren heel gemakkelijk schoon te houden. Vuil kan niet in het hout dringen en een regelmatige schoonmaakbeurt met een droge of licht bevochtigde vezeldoek volstaat om je vloer tientallen jaren in perfecte staat te houden. Je hoeft laminaatvloeren niet te schuren, schrobben of oliën. Zwarte vlekken of hardnekkige vlekken kunnen gemakkelijk worden verwijderd.

Bovendien hebben alle vloeren een antistatisch oppervlak. Dat betekent dat ze veel minder stof aantrekken dan andere vloeren EN dat ze geschikt zijn voor mensen met allergieën.

Snel en gemakkelijk te plaatsen

In vergelijking met andere vloeren is laminaat uiterst gemakkelijk te plaatsen. Dankzij het handige kliksysteem passen alle planken als een puzzel in elkaar. Je hebt geen lijm, gestabiliseerd zand of mortel nodig om een perfect vlakke en stabiele vloer te leggen. 

Je kunt er natuurlijk een vakman bijhalen, maar met een minimum aan doe-het-zelvervaardigheden leg je zelf in minder dan een dag een volledig nieuwe vloer, zonder problemen. Sterker nog: een laminaatvloer kan ook snel worden opgenomen en zelfs verplaatst. Mocht het toch gebeuren dat een plank in de loop der jaren beschadigd raakt, dan kun je die gewoon vervangen. Met laminaat op de vloer ziet je huis er supertof uit.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden