entoshof

Je wilt gewoon een Amerikaanse koelkast

Geplaatst op

Met amerikaanse koelkasten is de wereld van koelen en vriezen een stuk stijlvoller geworden. Dit type heeft zoveel verschillende voordelen dat het moeilijk wordt om de charmes van deze koelkast te weerstaan. We nemen in deze blog de nodige tips met je door waardoor het helemaal al lastig is de koelkast te weerstaan. Lees snel verder voor de nodige tips en informatie. 

Wat zijn de voor- en nadelen van de Amerikaanse koelkast met vriesvak?

Geen overvolle koelkasten en overvolle vriezers meer. In een Amerikaanse koelkast met vriesvak passen gemiddeld zo’n 30 boodschappentassen – meer dan genoeg voor de hongerigste grote gezinnen of de drukste gastheren op feestjes.

Maak gebruik van de nieuwste technologie. Vorstvrije diepvriezers, vochtigheidsregelaars, snelkoelinstellingen, automatisch ontdooien, vakantiemodus en blauwlichttechnologie (om voedsel langer vers te houden en voedingsstoffen te helpen insluiten) zijn slechts enkele van de voordelen van Amerikaanse diepvriezers.

Frisse drankjes en opbergruimte

Directe toegang tot vers, gekoeld, gefilterd water en ijsblokjes of crushed ice van de tap.

De opbergmogelijkheden binnenin zijn schijnbaar eindeloos – wijnrekken, glazen leggers (om druppelen te voorkomen), flessenhouders, eierrekken, slacentrifuges, compartimenten voor boter en kaas, extra legplanken van verschillende breedtes in de deuren – het is gemakkelijk om ze allemaal te verplaatsen om je voedsel in optimale omstandigheden te bewaren.

Wel verstandig om even te kijken of je de Amerikaanse koelkast goed gebruikt. 

Haal je echt alles uit de enorme capaciteit van een Amerikaanse koelkast met vriesvak? Zo niet, dan betaal voor het koelen van een veel grotere ruimte dan nodig is.

Heb je voldoende ruimte in je keuken voor de grotere breedte, hoogte en diepte van een Amerikaanse koelkast met vriesvak? Als je niet van plan bent om je keuken volledig te vernieuwen, kan het moeilijk zijn om er een in te bouwen.

We raden je aan om eens te gaan kijken op de site van dehanzewitgoed.nl. Daar vind je tal van interessante aanbiedingen waar jij je voordeel mee kunt doen. Veel succes met het inrichten van je keuken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden