entoshof

Je kleine woning ruimtelijker inrichten

Geplaatst op

Interieurontwerpers weten al veel langer hoe je een kleine woning ruimtelijker kunt inrichten. We vinden het leuk om de geheimen aan jou te verklappen zodat jij het zelf ook kunt doen. Op deze manier kun je veel meer genieten van je woning en dat zorgt ervoor dat je je gewoon relaxter voelt. Lees snel verder in deze blog en doe je voordeel met de verschillende tips die we je geven. Wanneer je klaar bent met lezen, dan is het ook erg leuk om nog even de andere blogs op onze site te lezen, want daarin vind je ook veel leuke tips.

Maak je woning ruimtelijker met een slaapbank 

Het klinkt zo simpel: met een slaapbank je woning ruimtelijker maken. Maar hoe doe je dat? Het is werkelijk makkelijker dan je denkt. Je kunt een slaapbank aanschaffen en deze dus gebruiken als bank en slaapplek. Het is vast geen verrassing dat veel studenten gebruik maken van de slaapbank. Een studentenkamer is doorgaans klein en dan wil je als student natuurlijk wel het maximale eruit halen. In de nacht klap je de bank uit om hem als bed te gebruiken en overdag klap je hem in om hem als bank te gebruiken, om zo meer woonruimte te hebben. 

Meerdere multifunctionele meubels

Multifunctionele meubels zijn erg handig om in de wat kleinere ruimtes te gebruiken. Zo zijn er ook multifunctionele kasten, die zowel als kast als bureau gebruikt kunnen worden. Het in en uit kunnen klappen van meubelstukken creëert als het ware meer woonruimte, want de ruimte is voor meerdere doeleinden te gebruiken.

Het ruimtelijker maken van een woonruimte is niet alleen met multifunctionele meubels mogelijk, ook wanneer je deze ruimte op een lichte manier inricht, is het een optisch grotere kamer. Kies daarom een licht palet voor je studentenkamer. Het is ook mogelijk om een spiegel in de kamer op te hangen waardoor je kamer ook groter lijkt dan deze in werkelijkheid is. 

Als je daarbij ook zorgt voor voldoende daglicht, dan oogt je interieur echt een stuk levendiger.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden