entoshof

Je huis opruimen doe je zo (container huren)

Geplaatst op

Als je een huis hebt, is dit je dierbaar. Het is je plekje dat je koestert, alleen voor jou en degenen die bij je wonen. Je kunt er, als het goed is, lekker tot rust komen en opladen. We zeggen expliciet als het goed is, want dit is lang niet altijd het geval. Sommige mensen missen dat ‘zen’ gevoel thuis en dat is zonde. Wij willen hier, samen met jou, verandering in brengen. Dit gaan we doen door te beginnen met het opruimen van je huis. Je huis opruimen is namelijk de eerste stap richting een zen huis. Een minimalistische stijl is heerlijk en wij gaan je hiervan overtuigen. Wat je nodig hebt? Een container huren, heel wat vuilniszakken, goede moed en een beetje discipline. We zullen nog meer aandacht besteden aan budgetcontainers en meer, maar lees eerst vooral eens verder!

Container huren

Allereerst willen we dus dat je kiest voor een container huren. Je hebt veel meer spullen in huis dan je denkt en daarom heb je dit zeker nodig. Als je denkt dat een grijze bak volstaat, dan staat je iets te wachten. Een container huren bij Budgetcontainers is daarom ten zeerste aan te raden. Kies een extra grote zodat je zeker weet dat je genoeg hebt. Daarnaast is het aan te raden om deze container helemaal vol te stoppen. Je hebt vaak meer spullen dan je denkt en je denkt ook dat je meer nodig hebt dan daadwerkelijk het geval is. De oplossing? Meer weggooien dan je denkt dat verstandig is. 

Plan

Nadat je een container huren hebt voltooid bij Budgetcontainers of een ander bedrijf, kun je gaan beginnen aan je plan. Ga je huis eens rond en bekijk kritisch wat je écht wil houden en wat je eventueel kunt verkopen. Het is zonde om echt alles weg te gooien, dus weggeven en verkopen kan ook nog. Bedenk je wel dat dit veel tijd kost. Selecteer heel kritisch wat mag blijven staan en wat niet. Ga voor minimalistisch, het zal je rust brengen. Als je dit eenmaal hebt gedaan dan is het tijd voor het sjouwwerk; alles naar de gehuurde container brengen en weggooien die handel!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden