entoshof

Inspirerende ideeën voor je 2022 badkamer

Geplaatst op

Wij vinden het erg leuk om je te inspireren voor je badkamer-design. Lijkt het je wat? Lees dan snel met ons verder omdat je op deze manier zeker de nodige creatieve ingevingen zult krijgen waarmee jouw badkamer in 2022 helemaal uniek en persoonlijk wordt. Wil je de nodige bestellingen doen om je badkamer concept te realiseren in een concreet vorm? 

Bij badkamers apeldoorn ga je zeker de nodige inspiratie vinden. Helemaal top! 

Badkuip met een sculpturale vormgeving 

Je wilt natuurlijk niet een standaard badkamer in je hypermoderne 2022 badkamer waar je kunt genieten en relaxen de komende jaren. Wij raden je aan om te gaan voor een ovaal bad dat een sculpturele waarde heeft. Zo geniet je extra van je badkamer en ziet het geheel er luxueus uit.

Zwevende wastafels 

Wanneer je wil dat je badkamer een zekere licht uitstraalt en dat het ook nog eens een keer heel gemakkelijk is om de vloer schoon te maken, dan raden we je zeker aan om te gaan voor zwevende wastafels. Wanneer je er twee neemt, dan kun je allebei tegelijkertijd in de badkamer je tanden poetsen. Een hele grote spiegel achter de wastafels met led-verlichting maakt het allemaal nog een stuk luxueuze. Alsof je in een 5-sterrenhotel bent! 

Inloopdouche 

Je wil natuurlijk niet in een cabine staan als je in je luxueuze douche staat te douchen. Een bad en een douche zijn twee zaken die mensen graag in hun douche willen zien. 

Wanneer de inloopdouche binnen loopt, dan zie je al boven je hoofd de schitterende waterval douchekop, waardoor je zeker heerlijke minuten van weldadige en heilzame warmte zult ervaren. Je hebt echt het gevoel dat je onder een waterval staat, maar dan geen koude maar een heerlijk warme. 

Dit zijn zo’n beetje de highlights die je kunt verwachten in 2022. Wij raden altijd aan om een heel mooi concept te ontwikkelen dat je daarna concreet gaat uitwerken. Één van de zaken die je daar heel goed voor kunt gebruiken is een moodboard, dit kan een stuk groot stuk karton zijn, of bijvoorbeeld een digitale versie hiervan, waarop je allerlei dingen plakt die je hebt gezien, bijvoorbeeld foto´s of tekeningen. Veel plezier met ontwerpen!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden