entoshof

Hoe weet je of je huis of bedrijfspand veilig genoeg op slot zit?

Geplaatst op

Of je nu al een paar jaar in hetzelfde huis woont of net een nieuwe woning hebt gekocht, maakt wat beveiliging betreft geen verschil. Je wilt ten alle tijden je huis voorzien van goede sloten en veiligheid. Daarom is het belangrijk om te weten of jouw woning voorzien is van goede sloten. Dit geldt uiteraard ook zo als je een bedrijfspand bezit. Een bedrijfspand dient zelfs nog beter beveiligd te zijn, aangezien hier vaak spullen van hogere waarden zijn en dus aantrekkelijker zijn voor inbrekers om te stelen en door te verkopen. In beide gevallen zijn goede sloten dus essentieel. In deze blog vertellen we je dan ook graag meer over sloten en wanneer je zeker weet dat een slot goed genoeg is voor de juiste beveiliging.

Wanneer is een slot goed genoeg voor je woning

Als je een goed slot op je voordeur hebt zitten dat niet beschadigd is of stroef loopt, is dit in principe voldoende om inbrekers buiten de deur te houden. Zodra een slot beschadigd is of stroef loopt, is het slot kwetsbaar en makkelijker te forceren. Als dit het geval is bij jouw slot, laat dan zo snel mogelijk je slot vervangen door de Slotenmaker van Hoofddorp om ervoor te zorgen dat je weer snel voorzien bent van een goed slot. Tevens is het belangrijk dat je slot altijd voorzien is van het keurmerk veilig wonen. Gekeurde sloten geven jouw 100% zekerheid ten opzichte van niet gekeurde sloten.

Bedrijfspanden van goede sloten voorzien

Voor een bedrijfspand is het belangrijk om een goed slot te laten installeren die net even wat meer beveiliging geeft, maar wel gemakkelijk blijft om te openen aangezien er meerdere mensen gebruik van moeten maken. Een normaal cilinderslot is namelijk op zichzelf soms niet goed genoeg. Dit komt doordat er bij de meeste inbraakpogingen een compleet cilinder uit de deur getrokken wordt. Om dit probleem te voorkomen en het pand te voorzien van extra beveiliging kun je het beste een anti-kerntrekbeslag laten installeren, die ervoor zorgt dat het cilinder er niet uitgetrokken kan worden en de dieven dus buiten de deur houden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden