entoshof

Hoe ontspan jij je na een drukke dag?

Geplaatst op

Na een lange werkdag wil je lekker thuis kunnen ontspannen. Je wilt niet gestoord worden door de regen als je net lekker buiten je yoga wilde gaan doen. Of is je meditatiekamer bloedheet? Of drink je liever een wijntje in de achtertuin zonder het koud te hoeven hebben? De mogelijkheden zijn eindeloos, maar wat doe jij het liefst?

Binnen-buiten yoga

Misschien houd je ervan om lekker in de frisse buitenlucht je hoofd leeg te maken en te ontspannen tijdens je heerlijke yoga sessie. Omdat we in Nederland wonen, staat het weer hier natuurlijk niet altijd naar. Hoe ideaal is het dan om iets van een overkapping te hebben met bijvoorbeeld polycarbonaat platen? Die laten het licht goed naar binnen en zijn 250 keer sterker dan glas, dus mocht je er tegenaan vallen tijdens de yoga, het breekt niet. 

Binnen huiselijke mededeling

Het zijn fantastische dingen, die polycarbonaat platen. Het is perfect, om zoals al aangegeven, lekker droog te zitten in een overkapping, maar ook zijn ze onderhoudsarm. Tuurlijk moet je ze schoonhouden, dit kan ook ontspannend zijn, maar je hebt er niet constant onderhoud aan. De polycarbonaat platen werken ook goed als je al ziet dat je bank langzaam aan het verkleuren is. De platen houden schadelijk Uv-licht buiten, door de polycarbonaat platen heb je dus binnen geen last van de schadelijke zon. Dan kun je ook lekker je ogen dicht doen op de bank, zelfs als de zon erop staat.

In de tuin

Mocht je ervan houden om lekker aan het werk te gaan in je tuin, zijn ook hier weer de polycarbonaat platen geweldig bij. Terwijl jij je planten aan het verpotten bent kun jij in het niet te warme, niet te koude hokje staan. Zo hoef je niet constant op je knieën te zitten, zodra dat gebeurd ben je namelijk niet meer ontspannen, dan heb je alleen maar overal last van. Dus pak er lekker een wijntje bij, of iets anders te drinken, thee misschien en ga lekker onder de afkapping staan, lekker rustig. Precies zoals je dat wilt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden