Je kijkt er na een lange dag altijd wel naar uit, lekker in bed gaan liggen. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je ook een fijn bed hebt. Daarom zou je moeten gaan voor een boxspring en wij vertellen je waarom.

Wat is een boxspring?

Een boxspring is letterlijk vertaald een ‘bak met veren’. Het is een onderstel op pootjes en in dit onderstel zitten springveren verwerkt, die over het hele bed veerkracht bieden. In het matras zit ook vering. Deze twee lagen worden dus met elkaar gecombineerd waardoor je optimaal ligcomfort krijgt.

De voordelen van een boxspring

Er zitten veel voordelen verbonden aan een boxspring. Zo heb je gelezen dat je optimaal ligcomfort krijgt door de dubbele laag veringen. Bovendien heeft een boxpring ook nog eens een perfecte luchtcirculatie door de open verenstructuur. Het is ook handig dat er verschillende vormen en maten zijn, waardoor je dus het perfecte bed voor jezelf kunt uitzoeken. Je kunt ook verschillende elementen van het bed laten samenstellen op basis van jouw wensen. De hoogte van een boxspring is ook erg aangenaam. Het is namelijk een prettige hoogte om het bed in- en uit te stappen en het bed is gemakkelijk te verschonen. Plus, boxspring bedden gaan ongelofelijk lang mee. Het bed blijft voor wel meer dan 25 jaar goed! Je kunt bijvoorbeeld terecht bij Kroonboxsprings.nl.

Boxspring in een minimalistisch interieur

Het speelt natuurlijk ook mee hoe een bed eruit ziet in de slaapkamer. Het zou namelijk zonde zijn als je er alles aan hebt gedaan om je huis zo mooi mogelijk te maken, maar dat een bed dat plaatje verpest ook al ligt hij zo lekker! Dat is bij een boxspring geen probleem. Als jij op zoek bent naar een minimalistische, industriële uitstraling van je huis dan past een boxspring daar perfect bij. Een boxspring bed heeft namelijk geen metaal, hout of spijlen nodig. Het bed is lekker strak en past mateloos in een modern interieur. Ook als je niet per se een modern interieur hebt thuis, zal een boxspring gewoon in de slaapkamer passen. Het bed is namelijk simpel, maar mooi!

Pin It on Pinterest