entoshof

Goed de zomer door met enkele slimme aanpassingen

Geplaatst op

Het kan heel goed zo zijn dat jouw woning helemaal niet aangepast is aan de zomer. Dat klinkt een beetje wonderlijk, maar eigenlijk is het heel praktisch. Het gaat ook over comfort en deze blog. Hoe dit precies allemaal in elkaar zit willen we graag met je doornemen. Dus lees snel verder! Wanneer je deze blog uit hebt, is het ook mogelijk om nog veel meer blogs op onze site te lezen, waarin we je willen inspireren met allerlei leuke onderwerpen die gaan over design, tuin, huis en lifestyle.

Horen tegen de muggen en vliegen 

Wanneer het heel erg heet is in de zomer, wil je natuurlijk wel in de avond even de ramen open kunnen zetten. We raden het af om de ramen tijdens de middag open te zetten, omdat dan juist de warmte heel gemakkelijk naar binnen kan komen. Maar in de avond zijn er juist weer die vervelende muggen die naar binnen willen om je te prikken. Wanneer je horren voor de ramen maakt, kunnen muggen en vliegen helemaal niet naar binnen en dat is wel erg fijn. 

Bij horren Katwijk vind je precies wat je nodig hebt om de muggen en vliegen uit je woning te houden. 

Ga voor die mobiele airco 

Als jij het een beetje teveel vindt om een permanente airco buiten aan je woning te laten bevestigen, zodat het in de woonkamer ´s middags en ´s avond in de zomer lekker koel kan worden, dan is er ook nog een andere optie, namelijk de mobiele airco. Goed om te weten dat deze mobiele airco een fractie van de prijs is van een permanente airco, die al gauw €2500 kan kosten, terwijl een mobiele airco zo rond de €300 zit, dan ben je de gelukkige eigenaar bent van een goed werkend en kwalitatief hoogstaand apparaat.

Zorg ervoor dat de zonsverduistering naar beneden is in de middag, ook goede isolatie als dubbel glas en muurisolatie is erg belangrijk om de temperatuur binnen zo laag mogelijk te houden.

Met een mobiele airco is het ook in de slaapkamer mogelijk de warmte eruit te halen, zodat je ’s nachts heerlijk kunt slapen. Meestal kiezen mensen om een airco in de slaapkamer te zetten, als ze gebruik maken van een mobiele airco. Zo’n ding wil je niet heel graag de trap op en af dragen. Natuurlijk is de optie: twee mobiele airco’s nog steeds prijstechnisch gezien aantrekkelijker dan een permanente.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden