Wanneer het gaat over het uitzoeken van meubels, dan zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Er zijn zoveel verschillende stijlen waaruit je kunt kiezen, dat het je misschien wel zal gaan duizelig. Wat een verandering met een paar decennia geleden toen eigenlijk de designs nog vrij eenduidig waren en de keuzemogelijkheden een stuk beperkter dan nu. 

Bij www.furnihaus.nl vind je tal van toffe meubels waar je van kunt genieten. Wil je graag een aantal voorbeelden noemen van leuke opties die je thuis kunt toepassen voor het design van je woning.

Een design interieur 

Zeer veel mensen vinden het erg mooi om een design interieur in een woning te realiseren. Dit komt omdat de meeste mensen dit soort meubels niet in huis hebben staan. Wanneer we spreken over design, dan gaat het vaak over meubels die een beperkte oplage gemaakt en over het algemeen duurder zijn dan de meubels die je bijvoorbeeld in een standaard meubelwinkel vindt; in vele gevallen zijn ze ook vintage. Wat betekent dat ze bijvoorbeeld uit de jaren 50 of 60 stammen. Dat laatste is een aparte categorie binnen de designmeubels.

Maak een mix van design en massaproducten

Wellicht is het voor het budget niet heel erg gunstig om alle meubels van designers te kopen.  Voor de meeste mensen is het een veel betere optie om een mix te maken tussen design meubels en meubels die voor de massaproductie gemaakt zijn. Zo is het is mogelijk om een designmeubel als eyecatcher in een woonkamer te zetten en deze te omringen met bijpassende meubels die qua prijs en uniciteit minder hoogstaand zijn.

Het leuke van designmeubels is dat ze over het algemeen een wat excentrieke of zelf rare vormgeving hebben. Op deze manier springen ze mooi naar de voorgrond in je design. Wil je meer weten over leuk design, dan raden we je aan om de verschillende blogs op onze site te lezen, want daar kun je dus zeer je voordeel mee doen.

Pin It on Pinterest