entoshof

Fifty Shades of the Fifties: een mieters interieur

Geplaatst op

Het kan niemand ontgaan zijn dat retro meubels bijzonder populair zijn. Steeds meer mensen grijpen terug op een nostalgisch interieur. Dat is ook niet verwonderlijk, want nostalgie raakt nooit uit de tijd. Om een mieters interieur in te kunnen richten, hebben we in deze blog een aantal tips voor je verzameld waarmee het voor jou makkelijker wordt om terug te gaan naar de jaren 50 en met je jaffa op de bank te zitten, genietende van de gloeiende nonsens op televisie. Lees snel verder!

Een retro prullenbak 

Je denkt er niet vaak over na wanneer je bijvoorbeeld weer eens iets van vuil weggegooid hebt, maar het is mogelijk om een retro prullenbak aan te schaffen die zo uit de jaren vijftig gesprongen lijkt. Je zou bijna denken dat de film Back to the Future realiteit geworden is. Marty McFly is met de DeLorean gekomen naar het jaar 2021 en heeft een prullenbak uit de jaren 50 mede genomen. Wij zouden zeggen dat dit een alleraardigst te dagdroom is waar niemand iets op tegen kan hebben. Voor een leuke retro prullenbak kun je heel gemakkelijk kijken op de fiftiesstore.nl. 

Retro meubels 

Er is niets zo Amerikaans als the small town diner. De eerste diner stamt uit 1872, en werd door Walter Scott in Rhode Island uitgebaat. Het was een oude restauratiewagon, een treinwagon waar je kon eten als reiziger. Je ziet dan ook dat diners een typisch smalle en langwerpige vormgeving hebben. In Amerika zijn er nog tal van diners die nog steeds in bedrijf zijn. Deze diners spelen op lokaal niveau een belangrijke sociale rol, mensen komen er graag bij elkaar. Dat zorgt voor binding in de buurt. De meubels die we in deze diner zien, vaak met felle kleuren, zijn ook voor een retro Fifties design bij jou thuis aan te schaffen via de fiftiesstore.nl.

Wil je meer weten over hoe je een woning op een leuke manier kunt inrichten? Lees dan snel verder op onze website, want daarop vind je allerlei leuke blogs.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden