entoshof

Een hekwerk geef sfeer aan je woning

Geplaatst op

Een hekwerk is al vele duizenden jaren populair en heeft verschillende functies (gehad). Was het eerst een bescherming van het erf, later had het ook steeds meer een decoratieve functie. We gaan vandaag in deze tekst met je doornemen wat je allemaal kunt doen als het gaat over het kiezen van een hekwerk dat helemaal past bij de stijl van jouw woning. 

Lees snel verder en doe je voordeel met de verschillende ideeën. Op www.djs-hekwerken.nl

vind je allerlei gave designs. 

Klassiek hekwerk

 Klassieke hekwerken zorgen voor een authentieke uitstraling bij je woning. Zeker wanneer je huis bijvoorbeeld dat de jaren 30 komt, is het erg mooi om een wat klassieke hekwerk te nemen. Sommige mensen houden er ook van om de Engelse stijl aan te houden bij hun huis. Of dit bijvoorbeeld als thema van hun tuin te maken. Dan zijn bijvoorbeeld Victoriaanse hekken erg mooi met de gietijzeren bloemen in het hekwerk verwerkt. 

Industrieel hekwerk 

De industriële context kent een zekere design trend en die zien we steeds vaker in allerlei facetten in de residentiële context terug. Zo is het ook met hekwerken rond de tuin. Die kunnen van roestvrij staal en beton gemaakt zijn. Ook zijn er roestvrijstalen kooien waar allerlei brokken beton in gedaan worden en dit vormt dan uiteindelijk samen het hekwerk dat rond de tuin gelegen is. Het is een zeer moderne wijze om een hekwerk te interpreteren.

Een schitterende toegangspoort 

Natuurlijk is het bij elk hekwerk mogelijk om een schitterende toegangspoort erin te realiseren. Zo’n poort geeft een behoorlijke sfeer aan de buitenruimte rond je huis. Daarbij is hij niet alleen esthetisch gezien interessant, ook qua veiligheid is een toegangspoort een goed idee. Het is mogelijk om vanuit het huis de poort te openen. Met een druk op de knop is het geregeld. Combineer deze toegangspoort met een camerasysteem en je zit helemaal safe.

Op onze site vind je nog meer interessante blogs, dus raden we je aan om zeker verder te lezen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden