entoshof

Een glazen beeltenis voor vrienden en familie

Geplaatst op

Er zijn zoveel meer opties dan de geijkte foto’s aan de muur, die hebben we de laatste decennia wel gezien en dus we willen een keer iets anders. Gelukkig is het bij justmoregifts.nl goed toeven wat betreft alternatieven voor de klassieke foto. In deze blog willen wij jou er meer over vertellen, dus we raden je aan om zeker door te lezen als jij ook eens een keer iets anders wilt. Veel plezier. 

Glazen beeltenis 

Het is mogelijk om een foto van vrienden en familie, of een geliefde, in een glazen oppervlakte te laten graveren. We noemen dit ook wel een foto in glas. Het bijzondere hiervan is dat je dus de foto neer kunt zetten en dus niet aan de muur hoeft te bevestigen. Natuurlijk kun je ook een fotolijstje op een kast neerzetten, maar hun glazen object is toch een heel andere koek. Het ziet er schitterend uit in je woning en daarmee kun je ook direct en designstatement maken. Je huis gaat er echt geweldig als een thuis uitzien waarin jij je persoonlijkheid kunt laten stralen. Het is natuurlijk niet zo dat deze glazen beeltenis allesbepalend is, maar de invloed ervan is onmiskenbaar.

Wat kun je allemaal doen met een glazen beeltenis?

Met een foto in glas kun je allerlei dingen doen. Mensen houden ervan om een glazen beeltenis van zichzelf te krijgen. We hebben het hierboven de hele tijd over foto’s van familie en vrienden, maar het is natuurlijk ook mogelijk om allerlei andere zaken in het glas te laten graveren, zoals logo’s en teksten. Natuurlijk is een combinatie van al deze zaken ook mogelijk. Er openen zich allerlei zakelijke horizonten als het gaat over de PR van je bedrijf. Zo is het erg leuk om een dergelijke glazen beeltenis cadeau te doen aan een zakelijke relatie of een aantal hiervan. Je kunt wel zeggen dat dit een relatief unieke manier is om je zakenrelaties te verrassen.

Conclusie 

Wanneer jij de fotolijstjes aan de muur zat bent en geen zin hebt om ze op de kast te zetten, dus wanneer je het een beetje cliché vindt en eens wat anders wilt, dan is het mogelijk om een foto in glas te laten realiseren door justmoregifts.nl. 

Zoals gezegd is het ook mogelijk om voor je zakenrelaties dergelijke objecten in te zetten om de relatie kracht bij te zetten en ineens te verrassen.

Veel plezier met de creatieve invloed die jij aan de genoemde website kan geven om zo jouw specifieke beeltenis te kunnen laten realiseren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden