entoshof

De toegevoegde waarde van visgraat tegels in huis

Geplaatst op

Vloeren leggen zijn flinke klussen, maar leveren de mooiste plaatjes op. Het heeft een grote invloed op de look and feel in huis en kan ook bepalend zijn hoe je de ruimte verder inricht. Een van de meest in populariteit stijgende trend zijn visgraat tegels met houtlook. We behandelen in deze blog dit type vloer de elementen wat deze vloer nu zo bijzonder maakt. Maak kennis met de visgraat vloer en ontdek hoe je deze vloer snel in huis haalt!

 

Wat een visgraat vloer uniek maakt

Een visgraat vloer ziet er niet uit als een gebruikelijke vloer. De vloertegels leg je haaks op elkaar waardoor je de welbekende visgraatpatroon krijgt. Deze stijl werd jaren geleden gebruikt in vooral chique woningen en werd ook als luxe beschouwd. Nu is het terug te zien in meerdere woningen die voor een elegante en luxe uitstraling gaan. Deze vloer is in diverse soorten en maten te verkrijgen. Zo zijn ze als pvc, laminaat of tegelvorm te verkrijgen. Een visgraat geeft net dat stukje extra dynamiek aan een ruimte. Wil je de ruimte dus renoveren en echt voor een nieuwe stijl gaan? Dan is een visgraat vloer misschien wel dé vloer dat je zoekt.

 

De beste keuze is vloertegels

Onder de vloertegels is ruime keuze. Vloertegels hebben veel voordelen ten opzichte van andere type vloeren. Controleer per type vloertegel of de vloertegels ook daadwerkelijk hiervoor gelden. Over het algemeen geniet je de volgende voordelen:

 

  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Te implementeren in vrijwel alle interieurstijlen
  • Leggen in combinatie met vloerverwarming
  • Een vloer die er jaren erbij ligt als nieuw
  • Levensecht natuurlijk effect. Zo hebben houten vloertegels dezelfde uitstraling als een echte houten vloer.

 

Ik wil een visgraat tegels vloer

Al overtuigd van de voordelen en unieke uitstraling van een visgraat vloer? Ontdek de vele keuzes in visgraat tegels. Een van de grootste voordelen is dat een tegelvloer onderhoudsarm is. Zo hoef je niet te schuren of te lakken en kraakt de vloer ook niet. De vloer is makkelijk schoon te maken en te houden. Wanneer je vaak genoeg schoonmaakt blijft de vloer jarenlang erbij liggen als splinternieuw.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden