entoshof

De keukentrends van 2021

Geplaatst op

Ieder jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van keukens. We delen graag de trends van 2021. We hebben dit jaar veel thuis gezeten, zijn wellicht uitgekeken op je huidige keuken en zijn toe aan een nieuwe. Een keuken is allang geen plek meer die je alleen gebruikt om te koken, veel mensen gebruiken de keuken ook echt als leefruimte en zitten lang te tafelen. We raden dan ook aan dat de keuken direct in verbinding staat met de woonkamer. Mooie trendy keuken bekijken? Ga naar vandenhazelkeukens.nl of breng een bezoek aan de showroom keukens in Almere.

Gebruik materialen uit de living

De eerste trend sluit naadloos aan op bovenstaande. Je haalt de living naar de keuken en andersom door materialen die je gebruikt in de keuken. Daarnaast kun je ervoor kiezen, mits je de ruimte hebt je keuken wat centraler in het huis te plaatsen.

Marmer

Marmer is een populair materiaal om te gebruiken in de keuken. Of het nu wit, zwart of een andere kleur marmer is. Het is een luxe steen, waardoor de keuken een chique uitstraling krijgt. Vind je marmer te duur? Er zijn ook goede alternatieven voor marmer. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een keukenblad van keramiek of composiet.

Zwarte keukens

Je ziet steeds vaker zwarte keukens terugkomen. Waarbij het vroeger nog werd bestempeld als ‘heftig’ is het nu erg stijlvol. Vooral in combinatie met gouden accessoires of kranen. Net als bij kleding is de kleur zwart eigenlijk altijd goed. Het past daarnaast ook goed met andere kleuren in het interieur.

Hoge kastenwand

Je ziet steeds vaker keukens met hele hoge kasten. Ideaal om al het keukenapparatuur in weg te werken, hierbij hebben we het over je oven, magnetron en koffiezetapparaat, maar ook apparatuur die je eens in de zoveel tijd erbij pakt zoals je broodrooster of een mixer. Daarnaast heb je genoeg ruimte om al je etensvoorraad in op te bergen. Daarnaast zorgt het voor een strak en minimalistische uitstraling.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden