entoshof

De juiste vloer is cruciaal voor je woning

Geplaatst op

Wanneer je gaat verhuizen, dan richt je je nieuwe woning vaak volledig naar eigen smaak in. De vloer is daarbij van cruciaal belang, en er zijn tal van verschillende vloeren om uit te kiezen. Kies je voor een laminaatvloer, tegelvloer of een houten vloer? Je hebt veel keuze hierin en het is zelfs mogelijk om verschillende vloeren te combineren. Denk hierbij aan houtlook tegels. Het is een tegelvloer met een houten look. Hierdoor ervaar je geen krassen of beschadigingen aan de vloer, maar kan je wel genieten van de charme die de houtlook tegels met zich meebrengt. Zoals gezegd zijn er veel mogelijkheden, dus is het raadzaam om eerst uit te zoeken welke vloer het meest aansluit bij je wensen en behoeften.

Hoe onderhoud je deze vloer?

Zoals gezegd heb je bij een vloer gemaakt van houtlook tegels weinig last van beschadigingen of vlekken. De duurzame vloer blijft lang in goede staat en is ideaal voor drukbezochte plekken. Deze vloer is eenvoudig schoon te houden en je hebt er enkel een vochtige doek voor nodig. Hierdoor hoef je deze houtlook tegels niet in de olie te zetten of te schuren als voorbeeld. Door de technologische ontwikkelingen is het eenvoudig om deze tegels op echt hout te laten lijken. Hierdoor lijkt het net of je een echte houten vloer hebt liggen, maar ervaar je wel het gemak van het onderhoud hiervan.

Andere voordelen van deze vloer

Er zijn veel mogelijkheden waaruit je kan kiezen wanneer je gaat voor houtlook tegels. Je kan aan de hand van je wensen je eigen vloer samenstellen. Denk hierbij aan het ontwerp van de tegels. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleuren en patronen. Kijk goed naar de rest van het interieur van je woning en stem dit goed af met de vloer die je wilt kiezen. De houtlook tegels zijn verkrijgbaar in de traditionele eikenhouten look of in een strakke grijze tint. Ze zijn bestendig voor zowel binnen als buiten. Je kan deze vloeren dus laten overlopen op elkaar. Deze vloer is perfect wanneer je een vloerverwarming hebt aangezien de tegels de warmte geleidelijk verdelen over de hele ruimte. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van home & living.

Contactgegevens

Via info @ entoshof.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden