Om de zoveel tijd kun je het interieur in huis beu zijn. Het is dan tijd voor iets nieuws. Moet je dan gelijk alle inboedel vervangen? Soms is het verplaatsen voldoende. Of het aanschaffen van een nieuwe eyecatcher. Van minimale tot maximale aanpassingen. Er zijn een hoop mogelijkheden om je interieur te vernieuwen. In deze blog behandelen we een aantal tips. Lees snel verder en doe inspiratie op.

Visitekaartje 

De woonkamer richt je in voor jezelf, maar velen zien deze ruimte ook als een visitekaartje. Jij bepaalt hoe jouw stijl en sfeer over wordt gebracht aan je gasten. Zo kunnen bezoekers ook een identiteit terugzien, afhankelijk hoe goed en gedetailleerd je het ingericht hebt natuurlijk. Genoeg reden dus om jouw identiteit het beste over te laten komen met de juist interieurinrichting.

Moderniseren

In moderne interieurstijlen is steeds meer technologie terug te vinden. Waar het voorheen modern was om strakke meubels en grote raamwerken te plaatsen, is er nu vaak een combinatie met de laatste technische benodigdheden. Denk maar aan geautomatiseerde raamluiken, sensor verlichting en spraak control voor je home media set. Mocht je dus echt met de tijd mee willen gaan, ontdek dan alle technische aspecten van een modern interieur en bekijk wat thuishoort in jouw interieur. 

Nieuwe kleuren

Nieuwe meubels of vergroting van de ruimte hoeft niet de oplossing te zijn voor een nieuwe interieurstijl. Zo speelt kleurgebruik ook een grote rol. Het kleurgebruik die we zien bepalen al snel hoe je voelt zodra je een kamer binnenloopt. Zo kan een nieuwe kleur aan de muur al voldoende zijn om een ruimte er anders uit te laten zien. Inventariseer meerdere kleurenspectrums en bekijk hoe je dit terug kan laten komen in jouw interieur.

Geef je woning interieur luxe

Een nieuw meubelstuk of een herindeling is soms niet genoeg. Als je echt wilt investeren in je woning interieur dan raden we aan om te gaan voor luxe meubels. Ontdek de luxe levensstijl met macazz meubilair. Macazz houdt zich bezig met luxe stijlen en denkt ook na over de inrichting van een woonruimte. Zo hoeven extra toevoegingen niet altijd goed te zijn, maar is juist ‘less is more’.

Pin It on Pinterest