Meer rust start bij jezelf, maar ook je omgeving heeft invloed op de rust die jij ervaart. De ruimtes waarin je het meeste tijd spendeert, moeten een oase van rust vormen voordat jezelf eerst rust kunt ervaren. Zo is het beter dat je kamer ordelijk is, de muren geschilderd zijn in een niet te felle kleur en zelfs de vloer speelt hierin een rol. 

De gietvloer prijs van G-vloeren vind je op de website van G-vloeren.nl.

Vloerverwarming

Een gietvloer is bijvoorbeeld een goede keuze als vloer. Het is een dunne vloer waardoor het perfect te combineren is met vloerverwarming. De zachtheid van de vloer zorgt voor een zalig gevoel als je erover wandelt met je blote voeten. Niet alleen zalig om op te lopen, maar gietvloeren zijn ook geluiddempend waardoor je kamer lekker stil is en het gevoel van rust je kamer zo vult. 

Kleuren

Gietvloeren komen in verschillende kleuren waardoor je de vloer helemaal kunt afstemmen op je interieur. Kleuren kunnen je helpen om rust te vinden. Zo zorgen koele kleuren meestal voor een gevoel van rust en stabiliteit. Blauw is bijvoorbeeld de meest bekendste rustgevende kleur, maar ook lavendel en beige zijn goede keuzes.

Duurzaam

Gietvloeren zijn erg duurzame vloeren die stevig zijn en tegen een stootje kunnen. Daarbij zijn ze erg gemakkelijk om proper te maken en houden ze zo goed als geen stof vast. Mocht je last hebben van allergieën dan is de keuze voor gietvloeren in je slaapkamer een erg goede keuze. 

Creëer rust in je slaapkamer met de juiste vloer en combineer deze vloer met de juiste kleur van muren. Maak je kamer niet te druk en gooi veel spullen weg die je toch niet meer gebruikt. De juiste vloer doet al veel, maar het blijft een samengaan van verschillende factoren om het gevoel van rust in je kamer te ervaren.

Pin It on Pinterest